Arkiva e sektorit te Tarifave

Tarifat qė aktualisht janė nė fuqi:

  • Pasqyra e Tarifave pėr Shėrbimet e Ujėsjellėsit dhe Kanalizimit 2009-2011
  • Tarifat pėr Furnizim tė Ujit me Shumicė 2009
  • Pasqyra e Tarifave pėr Shėrbimet e Grumbullimit tė Mbeturinave 2009/2010
  • Tarifa pėr Shėrbimet e Deponimit tė Mbeturinave 2009/2010